Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Τετράποδος "Κουταλιανός"

Δεν μπορούσε να πιστέψει τι του έκανε κομματάκια την πανάκριβη Aston Martin του!


Όταν αγόραζε το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του ο Ρόιστον Γκρίμστεντ, ένας άνθρωπος με ιδιαίτερο πάθος για τους τέσσερις τροχούς, αποκλείεται να είχε υπολογίσει... το τρόπο που θα του συμπεριφερόταν ο αγαπημένος του σκύλος.
Έτσι, όταν μια μέρα γύρισε αμέριμνος σπίτι του ο 43χρονος Βρετανός, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Η πανάκριβη Aston Martin, ένα αμάξι αξίας περίπου εκατό χιλιάδων ευρώ, είχε... μετατραπεί σε παιχνίδι για τα δυνατά δόντια του κυνηγετικού σκύλου του. Η λαμαρίνα πάνω από τη δεξιά μπροστινή ρόδα είχε πραγματικά εξαφανιστεί.
Η πρώτη σκέψη του άτυχου Βρετανού, μόλις είδε τα κομμάτια του αμαξιού του, ήταν πως κάποιο πουλί είχε πέσει θύμα του κατοικίδιου του με αποτέλεσμα τα φτερά του να έχουν καλύψει το χώρο γύρω από τη ρόδα του αμαξιού. Πηγαίνοντας όμως πιο κοντά, κατάλαβε ότι το θύμα των δοντιών του σκύλου του ήταν το... ίδιο του το αμάξι.
Η ζημιά που προκάλεσε το κυνηγετικό σκυλί στην Aston Martin θα κοστίσει στο αφεντικό του πάνω από 3.500 ευρώ. Ωστόσο, η αντίδραση του ιδιοκτήτη του...ατίθασου σκύλου ήταν ιδιαίτερα ήρεμη. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος: «Όταν κατάλαβα τι είχε συμβεί απλά γέλασα. Μπορεί να είχε καταφέρει να μασήσει ένα μεγάλο μέρος του αμαξιού, όμως τι άλλο μπορούσα να κάνω; Το καλό είναι πως κατάλαβε το λάθος της κατευθείαν και αυτό φάνηκε από το τρόπο που με κοίταζε.»

Δείτε σε φωτογραφίες το... μασημένο αμάξι αλλά και τον άτακτο σκύλο που προκάλεσε τη ζημιά:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου